Ponovno srečanje z RBD - ni še vse izgubljeno

Go down

Ponovno srečanje z RBD - ni še vse izgubljeno

Objavlja by Loccita` on Pon Dec 22, 2008 1:58 pm

Ponovno srečanje z RBD - ni še vse izgubljeno

1.Najdemo 8-10 oragnizatork za to. [ jih že imamo ]
2.ko jih najdemo napiše vsaka svoje mneje kako bi to naredili. [ smo že nardili ]
4.ko se use zmenmo...napišemo kako bo to potekalo (zgledalo).
5.skupaj sestavimo prošnjo. [ smo že ]


koncerta ne bi bilo. edino prosli bi jih če lahko zapojejo 3-5 pesmi.


ČE SE MISLITE PRERIVAT BOMO SREČANJE ŽE KR ZDEII ODPOVEDLI !!!


V TO TEMO PIŠEMO SAMO ORGANIZATORKE. Z ORGANIZATORKAMI VAS LEPO PROSIMO DA V TO TEMO NE PIŠETE KOMENTARJEV, VPRAŠANJ ipd. TO POŠILJATE MENI ZA ZS, SAJ DRUGAČE TEMA NI PREGLEDNA.tukaj bodo objavljena samo obvestila

_________________

Another Cinderella Story ..
.. Selena y Drew ..
.. x33.
avatar
Loccita`
×Adminka×
×Adminka×

Female
Število prispevkov : 111
Age : 24
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : zaradi usega
Kje si izvedel za forum? : od adminke

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Ponovno srečanje z RBD - ni še vse izgubljeno

Objavlja by Loccita` on Pon Dec 22, 2008 1:58 pm

ORGANIZATORKE:

anahi^^ [jaz]
STELLA
tyasa.*hancy-dul
LaPetry
RebeLdica96
AnNy*RbD
DuLcE*13
_anny_zakon_
nadinek
jasmincek*
x..AnnyDul..x

take imamo nicke na rebelde.si
12 organizatok nas je. zadostii !!! prosim ne mi več pisat če ste lahko organizatorke.

_________________

Another Cinderella Story ..
.. Selena y Drew ..
.. x33.
avatar
Loccita`
×Adminka×
×Adminka×

Female
Število prispevkov : 111
Age : 24
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : zaradi usega
Kje si izvedel za forum? : od adminke

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Ponovno srečanje z RBD - ni še vse izgubljeno

Objavlja by Loccita` on Pon Dec 22, 2008 1:59 pm

1. sporočiLo za vse fane

Teta mi je povedaLa, da je možnost za obisk RBDjevcev v Sloveniji še 1x. In sicer ona bo govoriLa z Pedrom, meni pa je naročiLa da se morm pogovoriti z anahi in jo vprašat če je izvedljivo in če bi hoteli priti. to bom seveda nardiLa danes. in vam mogoče že

Lp. xBEBEx

_________________

Another Cinderella Story ..
.. Selena y Drew ..
.. x33.
avatar
Loccita`
×Adminka×
×Adminka×

Female
Število prispevkov : 111
Age : 24
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : zaradi usega
Kje si izvedel za forum? : od adminke

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Ponovno srečanje z RBD - ni še vse izgubljeno

Objavlja by Loccita` on Pon Dec 22, 2008 2:04 pm

To so vse prošnje ki sem jih dobila od organizatork in članov iz rebelde.si

by hancy-dul

Pozdravljeni! Pišem vam v imenu vseh RBD fanov iz Slovenije. Naša največja želja je,da bi vsaj še enkrat videli RBD v Sloveniji. Radi bi se poslovili od vseh članov in ne samo od petih. Zato vas prosimo,če bi lahko organizirali podpisovanje avtogramov ali kakršno koli srečanje med nami in med RBD,saj bi le tako lahko prišli vsaj za kratek stik z njimi in se tako dokončno poslovili od njih. To bi nam ogromno pomenio ib bi vam bili hvaležni iz dna srce.
Prosimo če premislite in na odgovorite!


by RebeLdica96


Zdravo v imenu vseh slovenskih oboževalcev RBD!

Mi slovenci imamo zelo zelo radi RBD.Ker so že v Slovenijo pršli kar 2-krat,bi še vam radi nekaj povedali.

Prvič ko so pršli RBD-jevci v Slovenijo smo bili zelo navdušeni nad njimi.Bili smo malo žalostni ker ni prišla članica Maite Perroni,ampak smo bili vseno zelo zelo navdušeni nad njimi.

Drugič ko so še zadnjič pršli,smo tudi zelo zelo bili navdušeni.Ampak spet malo žalostni ker ni prišla članica Maite Perroni.Koncert je bil zelo super,in ga nikoli ne bomo pozabili.

Mi vam želimo povedati še nekaj.
Slovenski fani se še nismo poslovili od celotne skupine RBD (zelo radi bi se poslovili od celotne skupine in tudi od članice Maite ),nekateri jih sploh niso videli,so tudi hitro odšli (saj vemo zakaj,ker so še imeli drugje poslovne koncerte).

RBD-jevci imajo v sloveniji zelo zelo veliko podporo.To so tudi samo ugotovili.
Všeč jih je naša država Slovenija.

Vsi slovenski fani si želimo da še enkart RBD-jevci obiščejo našo prelepo Slovenijo. Prosim,prosim,nekateri celo jokajo.

RBD imamo vas tako tako zelo zelo radi.Ljubimo vas!
Tudi majhni otroci si vas želijo videti,ki so zelo srčakni. (zelo boste spet nadušeni)

RBD,prosim...zelo zelo vas imamo radi.Imate zelo veliko podporo.To smo dokazali ko ste kar 2-krat obiskali Slovenijo. Še večjo podporo imate!

Veliko pojlubčkov vam cela Slovenija pošlijla in veliko pozdravov! <3

Zelo zelo radi vas imamo in za vedno vas bomo imeli radi in vas vedno bomo podpirali.

Z vso močno ljubeznijo,slovenski fani...radi vas imamo! za vedno!


by nadinek


Pozdravljeni !
naša največja želja ,ki si jo vsi želimo z vsem srcem in vso dušo je da bi se RBD-jevci vrnili v slovenijo v popolni zasedbi in nam zapeli saj 6 pesmi
fani RBD v sloveniji jih imamo najraje na svetu in to je naša skrita želja , ki bi napolnila srca s srečo ljubimo RBD-jevce vseh šest (Maite,Alfonso,Anahi,Dulce Maria,Christian, Christopher)
in si želimo da bi nas napolnili z čarovnijo spet zadnjič in skupaj z Maite ki je ni bilo na nobenem od 4 koncertev v Sloveniji ..to je naša zadnja želja v obstoju RBD-ja ,verjemite da jih imamo najraje na vsem svetu in si želimo da tudi Pedro Damiani pride z njimi in si ogleda našo lepo slovenijo, ki jo imamo radi ,ki ljubi RBD-jevce.Upamo da se bodo naše sanje uresničiLe ..!

Los fans de RBD desde Eslovenia


by DuLcE*13

Pišem vam v imenu vseh oboževalcev ki jih ima rbd v Sloveniji.

Zelo smo srečni da so nas obiskali kar 2x a smo razočarani ker naše članice Maite ni bilo na nobenem koncertu kar nas je zelo razžalostilo saj ima v Sloveniji tudi svoje oboževalce kakor drugod po svetu. Zato vas v imenu vseh slovenskih fanov prosimo da bi se še enkrat vrnili v našo državo da bi se lahko vsi fani poslovili od celotne skupine in da bi člani rbd dali vsaj avtograme slovenskim fanom. To bi bilo za nas več kot dovolj saj tega dogodka res nikoli nebi pozabili. Prosim premislite in upam da boste odobrili da bi se RBD-jevci še enkrat vrnili k nam in da bi se res res še zadnjič poslovili z žal objokanimi očmi.


by *anahi*rbd

Pozdravljeni!
Pišemo vam v imenu vseh slovenskih oboževalcev skupine RBD.

Ko smo izvedeli za skupino je bila naša edina želja ta,da bi kdaj prišla tui v našo državo.Začeli smo sanjati,upati in verjeti.In isplačalo se je.
Prišli ste na naše letališče in nam za vedno spremenili življenje.Imeli ste kar 3 koncerte ki so bili nepozabni.
Vendar prišla je novica o razpadu skupine in življenje se nam je obrnilo na glavo.Nismo vedeli kaj naj naredimo.Veliko smo prejokali vendar odločili smo se da solze nebojo nič pomagale.Spet smo začnemo verjet in sanjat da nas boste še zadnjič obiskali.In ugotovili smo,da tui sanje lahko postanejo resničnost.
V naša življenja je spet posijala luč.Prišli ste ponovno k nam in naredili tak šov kot ga še ni nihče..Bil je koncert pol magije,sreče,veselja..ampak tudi žalosti saj je biv to zadnji poslovilni koncert.Bili smo tui zelo žalostni ker Maite ni bilo na nobenem koncertu.

Sedaj si samo želimo,da preprečiste da bi se naša luč ponovno ugasnila in da nas obiščeste povno v naši majhni deželici skupaj s Maite.
Zaznamovali ste naša življenja.
Vedno bomo meli lepe spomine na vas,vedno vas bomo imeli radi,podpirali vas bomo pri vsem..

Ampak prosimo vas obiščite nas še enkrat s celotno ekipo.To je edino kar si želimo.Sami ste povedali da vam je naša država zelo všeč,zato imaste možnost priti nazaj.

Prosimo vas iz dna srca..ne pustite da se naša luč ugasne..

Radi vas imamo in vedno vas bomo imeli in vedno bomo samo za vas živeli.

by _anahi_zakon_

lep pozdrav v imenu vseh fanov v sloveniji, ki jih ni malo!
RBD- so tri črke ob katerih smo jokali in se smejali. prosimo vas če bi se lahko vrnili v slovenijo in bi delili vsaj avtograme. vsi se želimo posloviti od vas, od vsakega posebej in še nekrta od vseh šestih. tako kot vi pravite da naj sanjamo in, da če sanjamo se nam bodo sanje uresničile bi bili res veseli, če bi se vrnili v slovenijo- in naše sanje bi se uresničile. radi vas imamo in to veselje hočemo deliti z vami! zaznamovali ste našo generacijo, naša leta in za konec bi radi s eposlovili, tako kot si zaslužite! RADI VAS IMAMO! ZA VEDNO BOSTE V NAŠIH SRCIH!
vaši zvesti fani iz slovenije!


by LaPetry

Pozdravljeni!!!

Pišem vam v imenu slovenskih oboževalcev skupne RBD!!!
V torek, 16.12.2008 so se v Hali Tivoli od nas poslovili naši vzorniki, uporniki in ljudje, ki so nas sprejeli takšne, kot smo - otroci, ki nikoli ne nehamo verjeti in sanjati.
To so bile tudi besede Dulce Marie in Anahi na koncertu.
In mi nismo nehali verjeti, nasprotno, še kar upamo, sanjamo, da jh bomo zpoet videli v naši mali deželi.
Zato vas, Pedro, kot očeta Anahi, Dulce, Maite, Poncha, Christiana in Christopherja prosimo, da nam uresničite sanje. Želimo, da bi se srečali z RBD -jevci. Na koncertih ni bilo časa, da bi se bolj spoznali. Veliko bi nam pomenilo, da bi jih lahko prvič objeli, izmenjali par besed, avtogramov, pogledov, solz in tudi videli Maite, ki je bila na prejšnih koncertih odsotna.

Še vedno sanjamo.....
slovenski fani RBD

by La BarBie x3

Živjo!

Najbrž se se sprašujete, zakaj kar naenkrat v Sloveniji hočemo, da pridemo nazaj. Kot veste je pri nas ogromno RBD fanov in s tem tudi fanov Maite, ki bi si želeli svojega idola videti peti, plesati in vsaj dobiti kakšen avtogram vendar to ni bilo možno. Vedno jih je bilo samo 5.. nekdo je manjkal. in ta nekdo je bila Maite. Vseh 6 se je v naših srcih zapisalo z debelimi črkami in ta imena bodo za vedno ostala v nas. Vedno jih bomo imeli radi. Ko se je pojavila telenovela Rebelde in z njo tudi skupina smo vedeli, da jih bomo oboževali. In tudi jih. Na žalost se njihove poti razhajajo ampak pred te ima Slovenija še eno željo in bi lepo prosili, če bi se nam izpolnila. Radi bi videli celotno zasedbo. Radi bi, da še enkrat pridejo k nam. Jokamo za njimi, ljubimo z njimi. Oni so del nas in fani smo del njih. Vsi lepoo lepo prosimo, če nam izpolnite željo, da RBD še enkrat pridejo k nam. Vemo, da koncerta pod nobenim pogojem ne bo. Ampak prosim, naj pridejo na obisk. Da jih še zadnjič vidimo, in da bodo vedeli, da jih Slovenija obožuje. Ljubi. Da jih ne bo nikoli pozabila. Vsi bi se radi z njimi fotografirali, dobili podpise..To bi nam pomenilo največ ampak na žalost pri nas to ni bilo možno. Zato vas prosim,da nam izpolnete željo, da se še zadnjič poslovimo od njih, tokrat za vedno. Slovenija jih ljubi!! Za vedno bodo ostali v nas!

_________________

Another Cinderella Story ..
.. Selena y Drew ..
.. x33.
avatar
Loccita`
×Adminka×
×Adminka×

Female
Število prispevkov : 111
Age : 24
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : zaradi usega
Kje si izvedel za forum? : od adminke

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Ponovno srečanje z RBD - ni še vse izgubljeno

Objavlja by Loccita` on Pon Dec 22, 2008 2:05 pm

2. sporočiLo za vse fane

Teta je poklicala Pedra in ta je reku da je zlo velika možnost saj si oni to zelo želijo. pa če lahko tut on zraven pride hehe. Sam da mormo pročnjo napisat.
To že pišejo moje organizatorke.

_________________

Another Cinderella Story ..
.. Selena y Drew ..
.. x33.
avatar
Loccita`
×Adminka×
×Adminka×

Female
Število prispevkov : 111
Age : 24
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : zaradi usega
Kje si izvedel za forum? : od adminke

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Ponovno srečanje z RBD - ni še vse izgubljeno

Objavlja by Loccita` on Pon Dec 22, 2008 2:06 pm

E - MAIL NASLOV, na katerega lahko napišete sva svoja vprašanja in mnenje!
rbd.organizacija@gmail.com

_________________

Another Cinderella Story ..
.. Selena y Drew ..
.. x33.
avatar
Loccita`
×Adminka×
×Adminka×

Female
Število prispevkov : 111
Age : 24
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : zaradi usega
Kje si izvedel za forum? : od adminke

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Ponovno srečanje z RBD - ni še vse izgubljeno

Objavlja by Loccita` on Pon Dec 22, 2008 2:11 pm

Če se želite prijaviti za 1 dnevno srečanje pišite na:

rbdponovnovslo@email.si

ime in priimek:
telefonska številka:
e-mail:
msn naslov:
video/slika/risba [iz tega izdelka bomo izbirale najboljše]:

_________________

Another Cinderella Story ..
.. Selena y Drew ..
.. x33.
avatar
Loccita`
×Adminka×
×Adminka×

Female
Število prispevkov : 111
Age : 24
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : zaradi usega
Kje si izvedel za forum? : od adminke

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Ponovno srečanje z RBD - ni še vse izgubljeno

Objavlja by LeLi on Pon Dec 22, 2008 9:51 pm

ja niste naredili . za ans komentarje
to je forum za vse ne sam organizatorke :S
nem km bi napisala svoj komentar
tko bom kr tukaj
aloraa
js sm razumela da bi kao oni zapeli ene 5 pesmi. ja mislite da bi prsli spet u slo?
to se 100% nbo zgodilo :S
avatar
LeLi
...mini rebeldek...
...mini rebeldek...

Female
Število prispevkov : 172
Age : 25

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Ponovno srečanje z RBD - ni še vse izgubljeno

Objavlja by LeLi on Pon Dec 22, 2008 9:53 pm

pa sem pozabla rect
oni so uradno koncali. mislim se biojo
zto zaradi nekih fanou iz slovenije se nbo moglo to spremenit S:
res no i am sory
res si zelim da bi se to zgodilio ampak se nbo

ampak useno lahko upamo in sanjamo. cren lo que cres :D
al pač kako pravi ANAHI ali dul nunca dejen creer en los suenos Zelo vesel
avatar
LeLi
...mini rebeldek...
...mini rebeldek...

Female
Število prispevkov : 172
Age : 25

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Ponovno srečanje z RBD - ni še vse izgubljeno

Objavlja by **lolish** on Pon Dec 22, 2008 10:51 pm

sej fajn da to organizirate, pa vse, sam kaj vi res mislite da bodo rbd prišli v slovenijo zapete ene 5 pesmi al kaj
saj vem da upoštevate nasvet od dulce:Nunca dejen de sonar ampak se vam ne zdi, da ste vse skup vzeli malo preresno???

_________________
DULCE, PONCHO IN ANAHI ------->THE BEST
avatar
**lolish**
×Moderatorka×
×Moderatorka×

Female
Število prispevkov : 1750
Age : 26
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : ker so preprosto najboljši
Kje si izvedel za forum? : oglaševanje po drugih forumih

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Ponovno srečanje z RBD - ni še vse izgubljeno

Objavlja by LeLi on Pon Dec 22, 2008 11:40 pm

ja js se strinjam z **lolish**
js sm napisala un verz od dulce , da nebi pisala sam kritično use, neki sm hotela dobrega napisat, cne bi use pkazala u slabi luči :S

drgace pa res, oni zarad fanou u slo nbojo prsli,
z več strani se da gledt. recimo keš
avatar
LeLi
...mini rebeldek...
...mini rebeldek...

Female
Število prispevkov : 172
Age : 25

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Ponovno srečanje z RBD - ni še vse izgubljeno

Objavlja by **lolish** on Tor Dec 23, 2008 4:42 pm

pleg tega pa se vam ne zdi da ker se tiče 16.12 ko so prišli v slo in imeli koncert, tega mediji niso vzeli ravno za nevem kakšen dogodek npr. tako kot njihov prvi nastop pri nas, jaz zdaj sploh nisem nikjer v časopisu zasledila nič o njihovem prihodu, poleg tega pa so se tudi oni drugače obnašala kot ob prvem prihodu v slo

_________________
DULCE, PONCHO IN ANAHI ------->THE BEST
avatar
**lolish**
×Moderatorka×
×Moderatorka×

Female
Število prispevkov : 1750
Age : 26
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : ker so preprosto najboljši
Kje si izvedel za forum? : oglaševanje po drugih forumih

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Ponovno srečanje z RBD - ni še vse izgubljeno

Objavlja by LeLi on Tor Dec 23, 2008 11:27 pm

moj komentar
meni se zdi da so bli bol . ko bi rekla. am zažurani na koncertu . kot na prejsnem
sam to se mi je zdelo full oky

drgace pa ko so prsli na letalisce. pa hotel. pa lih ne :S
avatar
LeLi
...mini rebeldek...
...mini rebeldek...

Female
Število prispevkov : 172
Age : 25

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Ponovno srečanje z RBD - ni še vse izgubljeno

Objavlja by Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu