Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by Rosita Amado on Sob Maj 31, 2008 12:13 am

ponedeljek - petek / 18:55

Igrajo Anahi, Dulce Maria, Alfonso Herrera, Christopher Uckermann, Karla Cossio, Enrique Rocha, Mayte Perroni, Juan Ferrara, Ninel Conde

30.5.2008 ob 18:55
Fantje na zabavi priredijo striptiz za dekleta in poskrbijo za vsesplošno zabavo. Poleg tega Alma in Franco slavljenki presenetita s koncertom njune priljubljene skupine.Simon prizna Roberti, da je zaljubljen vanjo. Njun pogovor sliši tudi Diego, ki stoji v bližini. Valeria je besna, ker jo je Pedro pustil samo sredi ničesar. Franco podari Miji tri letalske vozovnice za Orlando. Celina in Vico sta prepričani, da bo Mia povabila njiju.

2.6.2008 ob 18:55
Mia se pretvarja, da je pijana, da bi jo Miguel poljubil. Celina mu naslednji dan pove, da se Mia alkohola ni niti dotaknila, zato je besen, saj misli, da se je Mia samo norčevala iz njega. Valeria vztraja, naj Peter odide iz hiše, zato da Peter odpoved. Lupita pove Nicu, da bo šla na počitnice v Orlando. Simon sporoči skupini, da je bil koncert razprodan. Mia konča z Gastonom. Alma očita Valeriji, da je Miji poslala pismo.

3.6.2008 ob 18:55
Valeria zanika, da bi Miji napisala pismo, zato Mia vpraša očeta, kdo ji ga je poslal, če ga ni Valeria. Celina pobegne iz šole in Renata jo zatoži staršem. Alma najame Petra za svojega šoferja. Vico in Giovanni slišita, da naj bi Madariaga odšel iz šole.

4.6.2008 ob 18:55
Roberta vpraša Madariago, ali bo res odšel s šole. Mia izve, da je njen oče odpustil Petra, zato hoče oditi od doma. Ko Roberta izve, da se bo Mia preselila k njim, se odloči, da se bo ona odselila h Colucciju. Celino obišče oče, da bi spoznal Camila. Ker mu Celina laže o Camilu, je Camilo noče več videti. Učenci uredijo Hilaria, da bi osvojil Hildo. Bustamante hoče na vsak način dobiti dvorano, v kateri bodo nastopili RBD, zato skuša izvedeti, kdo so.

5.6.2008 ob 18:55
Pilar dekletom pove, da bo Madariaga res zapustil šolo, a ji nihče ne verjame. Bustamante izve, da je Alma Rey botra skupine RBD, ki bodo igrali v dvorani, ki si jo želi zase. Gaston želi Colucciju povedati, kaj je izvedel o Miguelu, a ga noče poslušati, zato pove Miji. Učenci, Alicia in Madariaga ukanijo Hildo, da gre na pijačo s Hilariom. Diego Roberti pove, da jo ljubi in potrebuje ob sebi.

6.6.2008 ob 18:55
Gaston pove Miji za Celinine težave. Roberta se odloči, da bo ostala s Simonom, zato je Diego potrt. Tomas in Giovanni ga prepričata, naj najde Simonovo šibko točko, potem pa bo Roberta spet njegova. Dekleta se sprašujejo, kje bi našle fanta za Alicio. Franco in Alma se skregata zaradi Petra. Francu je hudo, ker se namerava Miguel vrniti v Monterrey, zato mu pošlje sporočilo, da bo zanj in njegovo družino najel hišo v Mexico Cityju.

9.6.2008 ob 18:55
Pilar izve, da Madariaga v resnici zapušča šolo, saj mu je Pascual nastavil past. Dijaki sklenejo, da se bodo uprli, zato se iz protesta zaklenejo v učilnico. Med sestankom pedagoškega sveta Renata vdre v pisarno in prosi profesorja etike, naj se vrne v šolo ter umiri dijake. Diego, Tomas in Giovanni po telefonu pokličejo Simona. Ne morejo se načuditi, ko jim ženska na drugi strani žice zatrdi, da je fotografova soproga. Diego sklene, da bo vsem sošolcem povedal za Simonovo skrivnost.

10.6.2008 ob 18:55
Madariaga se vrne v šolo, da bi zadušil protest četrtošolcev. Ko sliši, da namerava Gandia izključiti uporne štipendiste, se ponudi, da bo zapustil šolo, ne da bi zahteval odpravnino. Ravnatelj in Mendiola sprejmeta ponudbo in prekineta izključitvene postopke. Dijaki so globoko razočarani, saj verjamejo, da jih profesor etike zapušča zaradi bolje plačane službe. Leon Bustamante sliši, da so najstniki, ki so mu speljali prostor za promocijsko prireditev, dijaki šole Elite Way.

11.6.2008 ob 18:55
Roberta ne verjame, da je dekle, h kateremu so jo pripeljali, Simonova žena. Njeni sošolci zahtevajo Simonovo pojasnilo za vse, kar se dogaja, a doživijo še en šok, ko izvedo, da ima fotograf otroka. Dijaki ignorirajo Madariago, ko želi začeti s predavanjem. Profesor etike je močno prizadet, vendar jim dovoli oditi od ure. V učilnici ostane le Lupita, ki pove Madariagi, da mu še vedno zaupa. Roberta se s pestmi loti Diega, saj je prepričana, da hoče izdati ravnatelju imena članov RBD.

12.6.2008 ob 18:55
Madariaga je še vedno prepričan, da je bolje, če dijakom ne pove resnice o svoji odpovedi. Ravnatelj četrtošolce obvesti, da ve za glasbeno skupino, ki skrivaj deluje na Elite Way, in da pozna njene člane. Zatem prebere imena dijakov, ki naj bi bili zaradi podtalnega glasbenega delovanja izključeni. Člani RBD so presenečeni, ko vidijo, da na Pascualovem spisku ni nikogar izmed njih. Mia odpre ovojnico, ki ji jo je dal Gaston, in spozna, da je bil njen oče vpleten v smrt Miguela Aranga starejšega.

13.6.2008 ob 18:55
Franco izve, da ima njegov mlajši brat na vesti več goljufij. Mia neutolažljivo joče, saj jo je resnica o Miguelovih namenih hudo prizadela. Gaston ji obljubi, da ji bo stal ob strani. Pascual se sestane s Popajem, ki naj bi ga po njegovem najela profesorica Hilda. Ko se izkaže, da gre za šalo na račun Alicie, ravnatelj zahteva, da se oglasi krivec, ter dijakom zagrozi s kaznijo. Valeria vpričo Alme žali Mio in jo spominja na materino smrt. Alma sklene, da bo Coluccijevi zaročenki nastavila past.
Rosita Amado
Rosita Amado
...upornik...
...upornik...

Female
Število prispevkov : 1189
Age : 26
Location : vrhnika

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by Rosita Amado on Ned Jun 15, 2008 5:08 pm

16.6.2008 ob 18:55
Miguel je odločen, da se bo vrnil v Monterrey, zato si od Tea sposodi dva tisoč pesov za letalsko vozovnico. Ko za to izvedo njegovi prijatelji, se odločijo, da mu bodo to preprečili, in mu ukradejo denar, da ne bi mogel oditi. Jose je obupana, ker ji grozi, da se naslednje leto ne bo mogla vpisati v višji letnik. Teo ji ponudi pomoč, vendar jo ona zavrne. Mia in Vico zvabita Celino k svetovalki pod pretvezo, da morajo nekaj opraviti za Madariago. Alma se želi znebiti Valerie.

17.6.2008 ob 18:55
Alma skuša prepričati Franca, naj ne zaupa Valeriji. Namesto tega se on opogumi in Valerio zaprosi za roko. Novico nato povesta Miji, ki od groze omedli. Miguel izve, da mu je Mia ukradla denar za pot v Monterrey, in ga zahteva nazaj. Začneta se prerivati, vendar se vmeša Gaston. Na šoli nastane zmeda, ker začnejo stvari izginjati iz omaric. Pascual je najprej prepričan, da si dijaki to izmišljujejo, da bi se izognili pouku.

18.6.2008 ob 18:55
Na šoli se razve, da sta dva fanta okradla dijake ter napadla Jose Lujan in profesorja Madariago. Pascual je ogorčen in vztraja, da ju je treba prijaviti policiji, vendar Lujan in Madariaga tega nočeta. Roberta je kaznovana, ker je udarila Gastona. Alicia jo za kazen zapre v kazensko sobo, ji vzame mobilnik ter ji pove, da bo tam vsaj kakšen teden. Toda Diego kmalu najde Roberto in ji obljubi pomoč. Montserrat obišče Roberto in ji zabiča, naj pusti Simona pri miru, ker njun otrok potrebuje očeta.

19.6.2008 ob 18:55
Miguela obišče njegova mama in mu pove resnico o očetovi smrti. Pojasni mu, da to ni Francova krivda, zato ni razloga za sovraštvo. Svetuje mu, naj se pobota z Mio. Madariaga prizna Renati, da sta mu fanta, ki sta vdrla v šolo, dala novo moč, da se bo boril za njima podobne in poskusil uresničiti svoj projekt. Mia prosi Almo, naj jo spremlja na očetovi poroki. Roberta je besna, ker je za kazen zaprta v sobi. Toda Diego jo kmalu najde in obljubi, da ji bo pomagal priti ven.

20.6.2008 ob 18:55
Franco je potrt, ker ga Valeria pusti pred oltarjem in ga javno osmeši. Alma ga skuša razvedriti in ga povabi na kosilo, kjer ji Franco prizna, da je Mijina mama v resnici živa. Miguel spozna, da se je motil o Francu, zato ga obišče in se mu opraviči. Skupina RBD nastopi pred polnim stadionom in doživi svoj prvi veliki uspeh. Vsi praznujejo, razen Diega, ki se znajde v očetovi nemilosti. Nico je odločen, da Lupiti ne bo dovolil oditi v Guadalajaro. Zato se opogumi in jo zaprosi za roko.

23.6.2008 ob 18:55
Mia prepozna glas, ki je Bustamantu sporočil, naj gre na koncert RBD. Dijaki so ogorčeni nad Gastonom, zato sklenejo, da bodo poskrbeli, da ga bo šola odpustila. Hilda Renati svetuje, naj ne zapravi življenja in naj bo raje z osebo, ki jo ljubi. Mayra izve, da se želita Lupita in Nico poročiti, zato jo prepričuje, naj ne stori tega. Pascual skliče roditeljski sestanek staršev dijakov, ki so igrali v RBD. Pove jim, da bodo oni in otroci morali podpisati dokument, da na šoli ne bo več nobene skupine.

24.6.2008 ob 18:55
Člani skupine RBD podpišejo Pascualov dokument, vendar sklenejo, da bo naslednje leto skupina vseeno na skrivaj še naprej delovala. Oče hoče Diega poslati v vojaško šolo, vendar ga žena izsiljuje, da bo potem njegovim volivcem povedala, da ga vara. Mia nastavi past Gastonu, zaradi katere ga Pascual odpusti. Gaston je besen, zato ponoči vdre v Mijino sobo in zahteva pojasnilo. Renata zbere pogum in Madariagi pove, da ga ljubi.

25.6.2008 ob 18:55
Miguel reši Mio pred Gastonom in se stepe z njim. Pascual dijakom razdeli spričevala in Tomasa je strah, ko vidi, da je padel pri skoraj vseh predmetih. Diego ponaredi Tomasove ocene. Hilda se končno omehča in Hilariu reče, da se bo poročila z njim. Pascual in Galia se odkrito pogovorita in zgladita svoje težave. Prijatelji pripravijo Nicu in Lupiti čudovit obred, na katerem si obljubita večno ljubezen.

26.6.2008 ob 18:55
Simon pove Roberti, da ne bo mogel z njo na potovanje, ker mora sina peljati na morje. Mayra govori z Yuli, kako bi otroka prepričali, da se vrneta v šolo. Mia povabi Roberto v Orlando. Renata prepriča očeta, da Madariagi ponudi staro službo, a je noče sprejeti. Jose dobi od skrbnika kovček poln novih oblek in dovoljenje, da sme na potovanje. Colucci sporoči Miguelu, da ga nekaj časa ne bo potreboval in mu podari karto za Monterrey.

27.6.2008 ob 18:55
Četrtošolci se na šolski proslavi zahvalijo Madariagi za vse, kar je naredil za njih, na koncu proslave pa nastopijo RBD. Na proslavo pride tudi Lupitin oče. Mayri pove, da bo naslednje leto na šolo hodila tudi njegova druga hči Lola. Madariaga vpraša Renato, ali bi šla z njim v Chiapas, in jo zasnubi. Mendiola zahteva, da Gandia zopet zaposli Gastona. Alma in Franco se srečata v toplicah. Roberta zamenja Mijino karto za Orlando za karto v Monterrey in ji svetuje, naj tvega.
Rosita Amado
Rosita Amado
...upornik...
...upornik...

Female
Število prispevkov : 1189
Age : 26
Location : vrhnika

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by *Mia* on Sob Jun 21, 2008 4:43 pm

Zdej bodo bli full dobri deli...Kumi čakam d bodo na televiziji... :D
*Mia*
*Mia*
...bebe...

Število prispevkov : 24
Age : 24
Location : Novo mesto

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by Rosita Amado on Pon Avg 25, 2008 4:14 pm

Začenja se 2. sezona Rebelde

ponedeljek - petek / 18:55

Igrajo Anahi, Dulce Maria, Alfonso Herrera, Christopher Uckermann, Karla Cossio, Enrique Rocha, Mayte Perroni, Juan Ferrara, Ninel Conde

25.8.2008 ob 18:55
Na Kanal A prihaja 2. sezona nadvse uspešne in priljubljene mehiške telenovele, namenjene najstnikom. Dogajanje se odvija na elitni srednji šoli. Med učenci so tudi Mia, Miguel, Diego in Roberta, ki so si zelo različni, a jih druži ljubezen do glasbe... Mia in Miguel preživljata počitnice v Monterreyu, ko Miguel izve, da je zadel potovanje na Karibe. Tomas sošolcem predstavi svojega bratranca, ki pa ga Diego ne prenese. Lupita in Nico se morata ločiti za eno leto, saj mora Nico na mamino zahtevo v Izrael.

26.8.2008 ob 18:55
Roberta prepriča Jose, da Diegu v superge podtakne pajke. Roberta spozna Tomasovega bratranca in se mu zlaže, da je hči čistilke. Lupita spozna svojega očeta Raymunda in polsestro Lolo. Oče ji pove, da Dulce ni njegova hčerka. Mia in Miguel odpotujeta v Cancun, namesto da bi se vrnila v Mexico City. Mia prosi Almo, če bi poklicala njenega očeta, da ne bo jezen, a Alma tega noče storiti. Pascual sprejme novega dijaka Rocca.

27.8.2008 ob 18:55
Diego izve, da mu je pajke podtaknila Roberta, a namesto da bi se prepirala, zgladita nesporazume. Alma skuša Coluccija obvestiti, da se Mia ne bo vrnila, a ji noče prisluhniti. Giovanni odkrije, da je njegova družina spet revna, zato se noče vrniti v šolo. Mia v hotelu naroči dve sobi, zato je Miguel jezen, a se kmalu pobotata. Diego zasači očeta z ljubico, zato mu oče pove, da ju je njegova mama zapustila. Dekleta v šoli odkrijejo, da je v sobah več postelj, kar jim ni niti malo všeč.

28.8.2008 ob 18:55
Mendiola sporoči Pascualu, da bo moral narediti magisterij, če želi ostati ravnatelj Elite Way School. Tomas se zahvali novi natakarici Aniti, ker mu je pomagala narediti popravne izpite, Diego pa se norčuje iz njunega prijateljstva. Miguel pokliče Almo, da bi izvedel, kaj se je zgodilo, vendar da Alma telefon Francu. Mia se upre očetu in mu noče povedati, kje sta. Pascual dodeli štipendijo Tomasovemu bratrancu, čeprav ni naredil sprejemnega izpita. Roberta organizira protest zaradi dodelitve sob, a Pascual vse to vidi skozi skrite kamere.

29.8.2008 ob 18:55
Pascual zasači Roberto s plakati in jo kaznuje. Pove ji, da je dobro obveščen o vsem, kar se dogaja na šoli, zato Roberta domneva, da je med njimi izdajalec. Celina in Vico po naključju vidita Pilarine fotografije, zato sumita, da je izdajalka ona. Vicina mama se prej vrne s potovanja in v stanovanju odkrije Giovannija. Giovanni ji je všeč in ga skuša zapeljati. Na šolo pride nova učiteljica Julia, ki je izredno stroga do deklet. Guillermo obišče Almo in jo skuša prepričati, naj mu pomaga poiskati Mio.

1.9.2008 ob 18:55
Vico in Celina obesita Pilarine slike in vsi sošolci se norčujejo iz nje, zato Pilar sklene, da se jima bo maščevala. Na šolo se vrne profesorica Hilda, saj je Hilario umrl na poročno noč. Tomas in Mauricio stavita, kdo bo prvi osvojil Sol. Luisa kliče ravnatelja, da bi izvedela, kako se ima njen sin, a ji ravnatelj sporoči, da ni prišel v šolo. Vico odide domov in tam zasači Giovannija v mamini spalnici. Mia in Miguel še vedno uživata v Cancunu. Leon Diegu pokaže Mabelino pismo, v katerem ga zapušča.

2.9.2008 ob 18:55
Mia in Miguel se odpravita na Otok večne ljubezni, kjer jima odnese čoln. Celina dobi ogromno sladkarij in se jim ne more več upreti. Tomas se ponudi Sol, da ji bo naredil nalogo iz matematike, to nalogo pa nese Aniti. K Vicini mami pride njen fant in pri njej odkrije Giovannija. Nažene ga iz hiše in Giovanni se vrne v šolo. Lola sklene, da bo ponagajala svoji sestri. Leon preusmeri Diegovo e-pošto k sebi in se poslovi od sina. Diego je zaradi tega ves iz sebe.

3.9.2008 ob 18:55
Lupita prinese maketo profesorici in ko jo odpre, iz nje skočijo krastače. Leonardo Loli ukaže, naj se sestri opraviči za to, kar ji je naredila. Miguel in Mia se pogovorita o Mijinih strahovih. Ko se nameravata vrniti v Cancun, ugotovita, da jima je odneslo čoln. Celina, Vico in Pilar ugibajo, kdo bi lahko bil Celinin skrivni oboževalec. Profesor matematike Tea in Lupito določi za svoja pomočnika, Lujan pa je ljubosumna. Alma dobi seznam letalskih potnikov in z Guillermom odkrijeta, kam sta šla Mia in Miguel.

4.9.2008 ob 18:55
Mia in Miguel še vedno obupano čakata, da ju bodo rešili z otoka. Pilar Leonarda prosi, naj se pogovori s Celino glede teže. Celina si njun pogovor napačno razlaga. Pozneje ji Pilar in Vico svetujeta, naj ona stori drugi korak, saj se Leonardo obira. Jose misli, da ji želi Lupita speljati Tea. Leon Diegu pove, da njegova mama zahteva vse premoženje, zato jo hoče razglasiti za neprištevno in želi njegovo pomoč. Roberta mu svetuje, naj posluša svoje srce.

5.9.2008 ob 18:55
Diego očetu pove, da ne more pričati proti mami. Roberta končno popusti in privoli, da bo šla na zmenek z Rogerjem. Jose je ljubosumna, ker se Lupita in Teo družita. Alma in Guillermo kličeta hotele v Cancunu in končno izvesta, v katerem sta Mia in Miguel. Njima medtem na otoku zmanjka hrane. Celina pokliče Leonarda na samo in ga poljubi, Rocco pa vse to posname. Lupita pogreša Nica in Teo jo potolaži.
Rosita Amado
Rosita Amado
...upornik...
...upornik...

Female
Število prispevkov : 1189
Age : 26
Location : vrhnika

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by *Pinky.Girl^* on Pet Avg 29, 2008 8:46 pm

HeLou...a gdo ve kaj se bo zgodil zdei z Pascual-om...a bo naredu magisterij...pa kaj bo zdeii k je padu v nezavest??

rada bi hit odgovor ker se mi čez 15 minut začne HSM2 ( čeporum sm ga že 100× gledala )

_________________
Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Untitled-2
Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Rebeldica
*Pinky.Girl^*
*Pinky.Girl^*
×Adminka×
×Adminka×

Female
Število prispevkov : 1852
Age : 25
Location : Elite way school**
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : So zakoon...Rbd rulla**
Kje si izvedel za forum? : Je moii forum**

https://rebelde-rbd.forumactif.com/index.htm

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by Rosita Amado on Pet Avg 29, 2008 9:32 pm

ja mislm d bo naredu magisterij sam ta čs k njega nebo bojo mel druzga raunatla ( Font ) k bo biu ful glup pa strog pa Santosu k še pride bo kr lase odrezu... kaj bo pa zdej s Pascualom sm pa že pozabla :P
Rosita Amado
Rosita Amado
...upornik...
...upornik...

Female
Število prispevkov : 1189
Age : 26
Location : vrhnika

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by Anahii. on Ned Sep 14, 2008 8:28 pm

kaii bo na koncu z gastonom?
Anahii.
Anahii.
...redni obiskovalec...
...redni obiskovalec...

Female
Število prispevkov : 60
Age : 26

https://rebelde-rbd.forumactif.com/index.htm

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by Bekiii on Ned Sep 14, 2008 8:37 pm

umru bo....
Bekiii
Bekiii
...rebeldek...
...rebeldek...

Female
Število prispevkov : 659
Age : 25
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : ja..ker so čsit preprosti...Rebelde pa k je the best nadaljevanka
Kje si izvedel za forum? : nevem.....se mi zdi da mi je ena adminka povedala prek msn-ja

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by Anahii. on Ned Sep 14, 2008 8:43 pm

ka pa apool jose lujaan.?
Anahii.
Anahii.
...redni obiskovalec...
...redni obiskovalec...

Female
Število prispevkov : 60
Age : 26

https://rebelde-rbd.forumactif.com/index.htm

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by Bekiii on Ned Sep 14, 2008 8:47 pm

nč...sei prei bo zvedla da je njen skrbnik...pol se bo pa ful jokala...u bolnci ji bo pa gaston reku..jose..te quiero mucho..pol bo ona njemu.. da nejga tud....pol jo bo pa še 1x pogledu pol pa umru...ona se bo pa ful jokat začela...
Bekiii
Bekiii
...rebeldek...
...rebeldek...

Female
Število prispevkov : 659
Age : 25
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : ja..ker so čsit preprosti...Rebelde pa k je the best nadaljevanka
Kje si izvedel za forum? : nevem.....se mi zdi da mi je ena adminka povedala prek msn-ja

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by Anahii. on Ned Sep 14, 2008 8:53 pm

omg. ka a pol jo bota rees amla & franco posvojjila k se bota poročila.?? a maš tt video mogoč k bo gaston umru.??

a ma kdo tud video ko v 3 sezoni majoo skor nekoo nesrečoo z letaluu
Anahii.
Anahii.
...redni obiskovalec...
...redni obiskovalec...

Female
Število prispevkov : 60
Age : 26

https://rebelde-rbd.forumactif.com/index.htm

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by Bekiii on Ned Sep 14, 2008 8:58 pm

amm..ja res jo posvojistaa :D mia , roebrta y jose so pol sestreee I love you cheers

evo..zarad tega:
https://www.youtube.com/watch?v=XNYIOQt4udM

in v bolnci:
https://www.youtube.com/watch?v=piuVnxRGWD4&feature=related
Bekiii
Bekiii
...rebeldek...
...rebeldek...

Female
Število prispevkov : 659
Age : 25
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : ja..ker so čsit preprosti...Rebelde pa k je the best nadaljevanka
Kje si izvedel za forum? : nevem.....se mi zdi da mi je ena adminka povedala prek msn-ja

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by Anahii. on Ned Sep 14, 2008 9:05 pm

huaaal fuuL. ka pa veš za unoo. z letaloom.
Anahii.
Anahii.
...redni obiskovalec...
...redni obiskovalec...

Female
Število prispevkov : 60
Age : 26

https://rebelde-rbd.forumactif.com/index.htm

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by Bekiii on Ned Sep 14, 2008 9:07 pm

amm..ne unga pa en anjdm.....vem ap d aje blo pred kratkim na rebelde.si objavln..ki pa zei ne dela :(
Bekiii
Bekiii
...rebeldek...
...rebeldek...

Female
Število prispevkov : 659
Age : 25
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : ja..ker so čsit preprosti...Rebelde pa k je the best nadaljevanka
Kje si izvedel za forum? : nevem.....se mi zdi da mi je ena adminka povedala prek msn-ja

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by Anahii. on Ned Sep 14, 2008 9:16 pm

Ja. sei om pogledala. a veš mogoće zka ne dela.?
Anahii.
Anahii.
...redni obiskovalec...
...redni obiskovalec...

Female
Število prispevkov : 60
Age : 26

https://rebelde-rbd.forumactif.com/index.htm

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by Bekiii on Ned Sep 14, 2008 10:12 pm

baie je s strežnikom neki narobe
Bekiii
Bekiii
...rebeldek...
...rebeldek...

Female
Število prispevkov : 659
Age : 25
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : ja..ker so čsit preprosti...Rebelde pa k je the best nadaljevanka
Kje si izvedel za forum? : nevem.....se mi zdi da mi je ena adminka povedala prek msn-ja

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by Rosita Amado on Ned Sep 14, 2008 10:39 pm

Rosita Amado
Rosita Amado
...upornik...
...upornik...

Female
Število prispevkov : 1189
Age : 26
Location : vrhnika

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by **lolish** on Ned Okt 26, 2008 3:21 pm

27.10.2008 ob 18:55
Roberta pregovori Sol, da ukrade Diegov zaključni govor. Diego od Pilar zahteva, da iz Robertine stranke prestopi v njegovo. Yuli obišče Lupito in ji pove, da je šla Karen k Nicu v Izrael. Lupita je prizadeta in se odloči, da bo Nica pozabila. Diego izve, da so letaki za kampanjo stali samo 500 pesov, in sklene, da se bo maščeval Giovanniju. Mia je obupana in želi videti Miguela, zato skuša pobegniti iz šole. Pascual jo pri tem zaloti in ji zagrozi z izključitvijo.

28.10.2008 ob 18:55
Gaston se zlaže Pascualu, da ne bi izključil Mie. Celina Roberti pove, da Miguel zavrača odvetnika in da je priznal krivdo, zato se Roberta odloči, da se bo pogovorila z njim. Yuli skuša prepričati Karen, naj odide k Nicu v Izrael in ji pove, da bo ona poskrbela za Lupito. Anita in Tomas se dogovorita za zmenek. Raquel je ljubosumna, zato Aniti plača, da bo zvečer skrbela za njeno babico. Diego se Giovanniju zlaže o Agustininem očetu, da bi se mu tako maščeval.

29.10.2008 ob 18:55
Guillermo obišče Mio in ji ponudi svojo pomoč. Tomas misli, da ga je Anita pustila na cedilu, in gre na zmenek z Raquel. Rocco uči Pilar voziti skuter, zato gresta iz šole. Roberta prosi mamo, naj plača Miguelovo varščino. Pilar pred Alicijino hišo opazi očetov avto. Agustina Giovanniju pove, da ga želi spoznati njen oče. Celina in Vico izvesta, kako je Pilar zadela skuter. Franco Colucci se vrne v Mehiko in umakne obtožbe proti Miguelu.

30.10.2008 ob 18:55
Vico vsem dijakom pove, da je Pilar goljufala pri srečelovu, zato so prepričani, da je imela pri tem prste vmes tudi Roberta. Roberta in Vico se skregata in med poukom umetnosti pride do obmetavanja z barvami. Tudi ravnatelj misli, da Roberta ogoljufala sošolce, in jo želi kaznovati, takrat pa Pilar prizna, da je sošolce ogoljufala sama. Miguel Francu zaupa, kako mu je hudo, ker mu Mia ni verjela. Na šolo pride Martin Reverte in Alicio sprašuje o Roberti.

31.10.2008 ob 18:55
Tomas povabi ven Raquel. Miguel Miji ne more odpustiti, da mu ni zaupala, zato jo zapusti. Roberta skuša Diega prepričati, da je šla njuna tekmovalnost predaleč. Lola prosi Santosa, ali bi šel z njo ven, da bi Agustini zaprla usta. Ker jo zavrne, prepriča Lupito, da ona govori s Santosom. Santos pristane na to pod pogojem, da Lupita z njim preživi ves vikend. Teo dobi pismo iz Anglije. Yuli pride v šolo po Nicova pisma za Lupito.

3.11.2008 ob 18:55
Roberta izve, da je Gaston Miji poslal cvetje. Opozori jo, naj bo previdna, ker bi jo rad izkoristil. Vico ni všeč, da Giovanni hodi z mlajšim dekletom. Ko mu to pove, je Giovanni prepričan, da je ljubosuma, ker ga še ni prebolela. Nicova mama obišče Lupito in ji pove, da je Karen v Izraelu z Nicom. Lupito to zelo prizadane, vendar ji noče verjeti, dokler ji ne bo Nico tega sam povedal. Franco izve, da je modna agencija najela Almo kot predstavnico njegove nove kolekcije večernih oblek.

4.11.2008 ob 18:55
Diego je zaskrbljen, ker ga je Pilar osramotila pred vso šolo, zato upošteva očetov nasvet in se na zabavi prijateljsko obnaša do Roberte, da bi pokazal svojo dobro stran. Vico izve od mame, da je ostala brez stanovanja in da bo morala konce tedna preživljati v šoli. Od žalosti se zateče v samoto, vendar jo Rocco najde in preseneti s poljubom. Alma je besna, ker je Franco noče za svojo kampanjo. Mia in Celina se spreta. Sol takoj izkoristi priložnost, da bi Miji speljala prijateljico. Tea preganjajo spomini na bratovo smrt, zato mu Jose predlaga, naj se sooči z njimi.

5.11.2008 ob 18:55
Guillermo skuša prepričati Almo, naj sprejme Francov ček in pozabi na fotografiranje, vendar ona vztraja, da se bo držala pogodbe. Jose prepriča Tea, naj končno pokoplje brata, sprejme vabilo konjeniškega kluba in začne znova jahati. Miguel vidi Gastona, ki tolaži Mio in jo boža po laseh, ter ponori od ljubosumja. Celina noče na zabavo, ker se počuti grdo. Toda Sol jo prepriča, da si premisli in celo pleše z njo, da bi razjezila Mio in Vico. Diego se napije in pade v šolski bazen. Na srečo ga Roberta vidi in ga potegne iz bazena. Ko jo poskusi Diego v pijanosti poljubiti, ju zasači Sol.

6.11.2008 ob 18:55
Sol je jezna, ker na zabavi vidi Diega v Robertini družbi. Sol prosi Giovannija, naj poseže vmes. Diego v pijanosti zabrusi Giovanniju, da ni njegov prijatelj, ker mu krade denar. Teo in Santos prepričata Miguela, da povabi Romino na ples, da bi ga spravila v boljšo voljo. Mia prosi Gastona, naj pojasni Miguelu, da sta le prijatelja. Toda kmalu si premisli, ko vidi Miguela v družbi druge. Martin se v šoli Elite Way predstavi kot profesor umetnosti Octavio Reverte ter zaprosi za službo, da bi se lažje približal Roberti.

7.11.2008 ob 18:55
Octavio v šoli sreča Almo, vendar ga ona ne prepozna, zato se ji predstavi kot novi profesor. Alma pa se ob pogledu nanj spomni na nekdanjo ljubezen do Martina in prizna Roberti, da je bil on edini moški, v katerega je bila resnično zaljubljena. Mia se pripravlja, da bo šla z Gastonom jadrat, čeprav ji Celina in Vico to odsvetujeta. Toda Mia je odločena, da bo ugotovila, kdo je Gaston v resnici. Octavio se zlaže Pascualu, da je Mendiolov prijatelj ter ga s tem prepriča, da ga zaposli.

_________________
DULCE, PONCHO IN ANAHI ------->THE BEST
Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Dulce21
**lolish**
**lolish**
×Moderatorka×
×Moderatorka×

Female
Število prispevkov : 1750
Age : 27
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : ker so preprosto najboljši
Kje si izvedel za forum? : oglaševanje po drugih forumih

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by *Pinky.Girl^* on Pet Nov 07, 2008 9:53 pm

eii ker sm mogla na WC nism usepla vidt tist k je pač rekla sol da diego izbere med njo ap roberto...in je bla pol reklama...in pol kaj je blo po reklami??

_________________
Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Untitled-2
Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Rebeldica
*Pinky.Girl^*
*Pinky.Girl^*
×Adminka×
×Adminka×

Female
Število prispevkov : 1852
Age : 25
Location : Elite way school**
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : So zakoon...Rbd rulla**
Kje si izvedel za forum? : Je moii forum**

https://rebelde-rbd.forumactif.com/index.htm

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by **lolish** on Pet Nov 07, 2008 10:09 pm

*Pinky.Girl^* je napisal/a:eii ker sm mogla na WC nism usepla vidt tist k je pač rekla sol da diego izbere med njo ap roberto...in je bla pol reklama...in pol kaj je blo po reklami??
jaz nikol nvm kdaj se je kaj zgodilo, tak da ti težko povem, najboljše da si dol potegneš ta del ko je bil danes pa si poglej

-------------------------------------
a nebi bilo boljše, če bi to napisala v temo komentiranje rebelde??

_________________
DULCE, PONCHO IN ANAHI ------->THE BEST
Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Dulce21
**lolish**
**lolish**
×Moderatorka×
×Moderatorka×

Female
Število prispevkov : 1750
Age : 27
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : ker so preprosto najboljši
Kje si izvedel za forum? : oglaševanje po drugih forumih

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by *Pinky.Girl^* on Pet Nov 07, 2008 10:41 pm

amm ja nwm kle je tko naslou kaj se bo dogajalo pa pač nwm no..
amm sm gledala na youtubu...sploh ni pokazal

_________________
Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Untitled-2
Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Rebeldica
*Pinky.Girl^*
*Pinky.Girl^*
×Adminka×
×Adminka×

Female
Število prispevkov : 1852
Age : 25
Location : Elite way school**
Zakaj so ti všeč RBD in Rebelde? : So zakoon...Rbd rulla**
Kje si izvedel za forum? : Je moii forum**

https://rebelde-rbd.forumactif.com/index.htm

Nazaj na vrh Go down

Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo} Empty Re: Kaj se bo dogajalo? {samo za tiste, ki bi radi izvedeli kaj se bo dogajalo}

Objavlja by Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu